Ενημέρωση

Μήνυμα για τα αποτελέσματα των Βάσεων Πανελλαδικών Εξετάσεων 29/7/22

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Μήνυμα Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για τα αποτελέσματα βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022

«Θέλω μέσα από την καρδιά να συγχαρώ και να δώσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που μέσα από τη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια δύσκολη δοκιμασία την οποία οι μαθήτριες και οι μαθητές δεν διανύουν μόνοι τους αλλά έχουν στο πλευρό τους τις οικογένειες τους και τους καθηγητές τους. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου και σε όλους αυτούς που στάθηκαν ως συνοδοιπόροι και υποστηρικτές σε αυτόν τον αγώνα.

Καλη αρχή στη καινούργια σας ενήλικη ζωή, εύχομαι να σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και προοπτικές δίνοντας σας τη δυνατότητα να ζήσετε νέες εμπειρίες και να κτίσετε το δικό σας μέλλον.

Τέλος να δώσω πολλά συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους οι οποίοι ενώ κατέβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό, δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή. Ο αγώνας για τη ζωή δεν κρίνεται μόνο από ένα αποτέλεσμα αλλά είναι διαρκής.

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και σε όλους»

 


Κοινοποίησε το άρθρο με: