Βουλή των Ελλήνων,  Ενημέρωση,  Ομιλίες στην Ολομέλεια

Εισηγητής στο Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών 8/10/24

Δείτε την ομιλία του Βουλευτή ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού ως Εισηγητής στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για το σ/ν Υπουργείο Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις»

Δείτε τη Δευτερολογία του Βουλευτή ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού ως Εισηγητής στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για το σ/ν Υπουργείο Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις»

Δείτε την ομιλία του Βουλευτή ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού ως εισηγητής της ΝΔ στη Βουλή των Ελλήνων στην Επιτροπή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για το σ/ν Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις» (4η συνεδρίαση) (4η Συνεδρίαση-Β΄ ανάγνωση)

Δείτε την ομιλία του Βουλευτή ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού για το σ/ν του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο «Ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, απλοποίηση διαδικασιών, χρήση τεχνητής νοημοσύνης και διατάξεις για τη λειτουργία του ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης» (3η Συνεδρίαση-κατ΄ άρθρο)

Δείτε την ομιλία του Βουλευτή ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού ως ειδικός αγορητής της ΝΔ στη Βουλή των Ελλήνων στην Επιτροπή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για το σ/ν Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις» (1η συνεδρίαση)

Ο Εισηγητής του Σ/Ν Γιώργος Κωτσός με τον Υπουργό Εσωτερικών, λίγο πριν αρχίσει η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.