Γραφείο Τύπου,  Ερωτήσεις...,  Κοινοβουλευτικό Έργο,  Κωτσός Γιώργος,  Νομός Καρδίτσας

Ο Γιώργος Κωτσός ζητά την παρέμβαση του Υπουργού ΥΠ.Ε.Κ.Α Κωστή Χατζηδάκη

Κοινοποίησε το άρθρο με:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ Ν.4495/2017 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 20% ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1 ΕΩΣ 4

Μετά το καταστρεπτικό πέρασμα του «Ιανού» από ολόκληρη την περιοχή του Νομού Καρδίτσας, τα Τεχνικά Γραφεία του Νομού, οι τοπικές Υπηρεσίες των Δήμων και του Υπουργείου, έχουν ιδιαίτερα μεγάλο φόρτο εργασίας με τις διαδικασίες δήλωσης και εκτίμησης των ζημιών και είναι αδύνατον να ανταποκριθούν και στην υποχρέωση της τακτοποίησης αυθαιρέτων στις λίγες ημέρες που απομένουν.
Γι’ αυτό τον λόγο κρίνεται επιβεβλημένη η έγκριση εύλογης παράτασης της σχετικής προθεσμίας για το Νομό Καρδίτσας του Ν. 4495/2017 και ειδικότερα των ευνοϊκών ρυθμίσεων που απορρέουν από αυτόν για την κατηγορία 5 όπως επίσης και για τις κατηγορίες 1 έως 4.
Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω κ. Υπουργέ:
Απευθύνω έκκληση να εξεταστεί το θέμα της παράτασης της προθεσμίας τακτοποίησης αυθαιρέτων του Ν. 4495/2017 για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις αυτού που αφορά την κατηγορία 5 και την προσαύξηση 20% για τις κατηγορίες 1 έως 4 για τον Νομό Καρδίτσα μετά τις καταστροφές που υπέστη.


Κοινοποίησε το άρθρο με: