«Θα σταθώ Αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια»

Δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη δωρεά βιβλίων στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Σοφάδων

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Σοφάδων επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και παρέδωσε βιβλία τα οποία παραχωρήθηκαν από τη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων έπειτα από αίτημα του σχολείου και παρέμβαση του κ. Κωτσού, ο οποίος αποτελεί και μέλος της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής.

«Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σοφάδων συμπληρώνοντας 13 χρόνια λειτουργίας καλύπτει τις ανάγκες όλης της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, καθώς είναι το μοναδικό σχολείο αυτού του είδους. Το έργο του είναι αξιομνημόνευτο διότι στηρίζει και βοηθά τους μαθητές που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες να τα καταφέρουν και να γίνουν όσο πιο αυτόνομοι και λειτουργικοί γίνεται. Θα σταθώ αρωγός σε κάθε προσπάθεια του σχολείου έτσι ώστε να ενισχύσουμε του μαθητές να εξελιχθούν ως ολοκληρωμένες, μοναδικές και ιδιαίτερες προσωπικότητες», δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός παρέδωσε τα βιβλία στη Διευθύντρια του σχολείου κα. Μαρία Κανούτα, η οποία τον ευχαρίστησε για την παρέμβαση του και του ανταπέδωσε με ένα αναμνηστικό χριστουγεννιάτικο δώρο το οποίο κατασκευάσθηκε από τα παιδιά του σχολείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης καθηγητές του σχολείου, ο κ. Αθανάσιος Σαμαράς Αντιδήμαρχος του Δήμου Σοφάδων, ο κ. Αθανάσιος Παππάς Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, ο κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος Προέδρος Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σοφάδων και ο κ. Κωνσταντίνος Σακκάς Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σοφάδων.