Κωτσός Γιώργος,  Νομός Καρδίτσας,  Συνάντηση με Κυβερνητικούς Παράγοντες

Δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι 30/6/21

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε ο Βουλευτής του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Κύριο θέμα της συνάντησης των δύο αντρών ήταν το αίτημα  του Δήμου Μουζακίου σχετικά με τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.

Ο κ. Κωτσός επισήμανε στον κ. Παπαευσταθίου την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή Μουζακίου και Αργιθέας να δημιουργηθεί τομέας ΕΚΑΒ καθώς πρόκειται για ένα ορεινό και απομακρυσμένο όγκο με γερασμένο πληθυσμό και με πολλές απαιτήσεις για διακομιδή.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ επικοινώνησε αμέσως με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλία κ. Σταμνά, που με τη σειρά του επιβεβαίωσε τα προλεχθέντα από το Βουλευτή και παράλληλα ενημέρωσε πως ο Δήμος Μουζακίου διαθέτει δωρεάν τον απαιτούμενο χώρο, όπως επίσης και την ύπαρξη του ανάλογου προσωπικού για τη στελέχωση του τομέα.

Ο κ. Παπαευσταθίου ζήτησε από τον κ. Σταμνά να του υποβάλλει άμεσα το αίτημα με θετική εισήγηση, ώστε να λάβει τη σχετική έγκριση από το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και έτσι να γίνει πραγματικότητα η συγκρότηση του τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.

«Θετική έκβαση είχε η συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ  αναφορικά με τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.  Ο κ. Παπαευσταθίου πείστηκε για την αναγκαιότητα και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα τη διαδικασία συγκρότησής του. Με εντυπωσίασε η αμεσότητα και η ταχύτητα παρέμβασης του Προέδρου και έτσι ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής Μουζακίου Αργιθέας παίρνει το δρόμο της υλοποίησης» δήλωσε ο Βουλευτής κ. Κωτσός αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Παπαευσταθίου.


Κοινοποίησε το άρθρο με: