Κωτσός Γιώργος,  Νομός Καρδίτσας,  Συνάντηση με Κυβερνητικούς Παράγοντες

Ενημέρωση για την πορεία των αποζημιώσεων για τον ΙΑΝΟ 23/7/21

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κωτσός ενημερώθηκε από τον κ. Τριαντόπουλο σχετικά με την πορεία των πληρωμών που αφορούν πληγέντες πλημμυροπαθείς κατοίκους του Νόμου Καρδίτσας.

Αναλυτικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής ενημέρωσε τον Καρδτσιώτη Βουλευτή πως μέχρι στιγμής έχουν αποζημιωθεί με προκαταβολές σε ποσοστό 20%, 1641 δικαιούχοι, στους οποίους έχει καταβληθεί ποσό αξίας 6.934.815 €. Επιπλέον, ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε στον κ. Κωτσό πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταβληθεί σε 712 δικαιούχους ποσό αξίας 778.727 €.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κωτσός ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο και σημείωσε πως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο «Ιανός» στην Καρδίτσα, η Κυβέρνηση, στάθηκε ως σύμμαχος  δίπλα στην πλευρά των πληγέντων. Συγκεκριμένα ανέφερε πως στην Περιφέρεια Θεσσαλίας χορηγήθηκε, μέσω έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, το ποσό των 5.000 ευρώ σε 7.630 φυσικά πρόσωπα και το ποσό των 8.000 ευρώ σε 3.080 επιχειρήσεις.

 


Κοινοποίησε το άρθρο με: