Γραφείο Τύπου,  Δήμος Καρδίτσας,  Νομός Καρδίτσας

Επίσκεψη στα γραφεία των Πολυτέκνων Καρδίτσας 22/12/22

Κοινοποίησε το άρθρο με:

«Οι Πολύτεκνοι ανάχωμα στο εκρηκτικό δημογραφικό πρόβλημα»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός στο Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσας

 Στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσας βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

       Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κωτσός μοίρασε δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων γονέων και συζήτησε με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα προβλήματα των πολυτέκνων καθώς και για τα αιτήματά τους σε μία περίοδο όπου οι κρίσεις ακρίβειας και ενέργειας βρίσκονται στο απόγειό τους και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

       Το Βουλευτή υποδέχτηκε με θερμά λόγια η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Ουρανία Σούφλα. Επιπλέον, στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Πάτερ Δημήτριος Τσιγάρας και η κα. Ευσταθία Χύτα και πολλοί πολύτεκνοι γονείς με τα παιδιά τους.

     «Η οικογένεια αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θεσμό καθώς θεωρείται το θεμέλιο στην οργάνωση των ανθρώπινων κοινωνιών.  Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε ακράδαντα στο θεσμό της οικογένειας και ακόμη περισσότερο θαυμάζουμε και στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες. Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα το οποίο οφείλουμε με καίριες παρεμβάσεις να το αντιμετωπίσουμε. Η αποτελεσματική στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τη λύση του δημογραφικού μας. Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που επέλεξαν να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες και να ομορφύνουν τις ζωές τους και την κοινωνία μας», δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.


Κοινοποίησε το άρθρο με: