Γραφείο Τύπου,  Δήμος Μουζακίου

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Μουζακίου 23/1/23

Κοινοποίησε το άρθρο με:

«Το πρώτο Γυμνάσιο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Γιώργος Κωτσός»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

    Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη.

  Τον κ. Κωτσό υποδέχτηκε η Διευθύντρια του σχολείου κα. Παναγιώτα Μανταλιά, η οποία για ακόμη μία φορά ευχαρίστησε το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την πολύτιμη βοήθεια του προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεση προμήθεια εξοπλισμού (θρανία, καρέκλες, έδρες και ντουλάπες) πριν μερικούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Βουλευτής Καρδίτσας ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου όπου αντάλλαξε ευχές με μαθητές και καθηγητές. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός έμεινε εντυπωσιασμένος από την άριστα κατάσταση των εγκαταστάσεων στην οποία βρήκε το σχολείο και έδωσε θερμά συγχαρητήρια τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές. Ταυτόχρονα ο κ. Κωτσός συζήτησε με το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου τα ζητήματα τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους.

          «Επισκέφθηκα σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου και η αλήθεια είναι ότι έμεινα ενθουσιασμένος από την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός τους σχολείου. Η εκπαίδευση των νέων ανθρώπων δεν περιορίζεται μόνο στη μεταλαμπάδευση των απαραίτητων γνώσεων όπως προβλέπονται στη διδακτέα ύλη, αλλά η εκπαίδευση περιλαμβάνει όλες εκείνες τις δραστηριότητες που έχουν σκοπό την επίδραση με συγκεκριμένο τρόπο στη σκέψη, στο χαρακτήρα και στη σωματική αγωγή του ατόμου. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε καθηγητές και μαθητές για το σεβασμό των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του σχολείου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς βλέπω ότι η συμβολή μου έπιασε τόπο. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Εξάλλου, αποτελεί απαράμιλλο χρέος όλων μας να πράττουμε πάντα ότι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στο μέλλον της πατρίδας μας τα μέγιστα», δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.


Κοινοποίησε το άρθρο με: