Γραφείο Τύπου,  Δήμος Καρδίτσας,  Κωτσός Γιώργος

Επίσκεψη στον Ξενώνα «Ζέφυρος» 7/1/22

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Αναβαθμίστηκε ο Ξενώνας Ζέφυρος του Νοσοκομείου Καρδιτσας, μετά από πρωτοβουλία που ανάλαβα σε συνεργασία με την Υφυπουργό αρμόδια για Θέματα Ψυχικής Υγείας κ. Ζωή Ράπτη.
Ο Αχιλλέας Γεωργίου επιστημονικά και διοικητικά υπεύθυνος της Δομής με ξενάγησε στους χώρους του κτιρίου και εμφανώς ικανοποιημένος από την αναβάθμιση του Ξενώνα δήλωσε τα παρακάτω:
«Ως Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνος του Ξενώνα Ζέφυρος του Γ. Ν. Καρδίτσας υποδέχτηκα την Τετάρτη 5/1/22 τον βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. κο Κωτσό Γεώργιο.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πάνω σε θέματα που αφορούν την πορεία της δομής κυρίως στους δύσκολους καιρούς εν μέσω πανδημίας, και οι ένοικοι είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν προσωπικά τον βουλευτή για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, να αναβαθμίσει την εικόνα του Ξενώνα με νέο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, και με την ευκαιρία του δώρισαν μια εικόνα σε κομμάτι κορμού δέντρου.
Τόσο η πρωτοβουλία του κου Κωτσού, όσο κυρίως η φυσική του παρουσία στην δομή, αυξάνουν το αίσθημα της αποδοχής και της κοινωνικοποίησης των ανθρώπων που φιλοξενούνται σε τέτοιου είδους δομές.»
ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ & Δ/ΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΞΕΝΩΝΑ ΖΕΦΥΡΟΣ

Κοινοποίησε το άρθρο με: