Γραφείο Τύπου

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα 2022!

Κοινοποίησε το άρθρο με:

ΕΥΧΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΣΟΥ

Αποχαιρετούμε μία χρονιά που ήταν αναμφισβήτητα ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας, κατά την οποία δοκιμάστηκε τόσο η πολιτεία, όσο η κοινωνία και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας επέβαλε νέους τρόπους ζωής, κυρίως όμως ανέδειξε τη μέγιστη σημασία του υπέρτατου αγαθού της υγείας, αλλά και την επιτακτική ανάγκη να παραμείνουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και υπεύθυνοι, προστατεύοντας ο ένας τον άλλον.

Το έτος που φεύγει συνδέεται, λοιπόν, και με την πεποίθηση ότι για να ξεπεραστούν τα δεινά απαιτούνται αξιόπιστες και ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, καθώς μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί και έτσι να υπερβούμε κάθε δυσκολία και να προχωρήσουμε μπροστά.

Εύχομαι το νέο έτος να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας πορείας για τη χώρα μας, τους συμπολίτες μας και κυρίως τους νέους μας. Όλοι μαζί να αποκαταστήσουμε την κανονικότητα στις ζωές μας και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας να πορευτούμε στο 2022.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι το 2022 να φέρει στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ευτυχία, περισσότερα χαμόγελα και επίτευξη των προσωπικών στόχων!

Χρόνια Πολλά!!! Καλή χρονιά!!!

 

Γιώργος Κωτσός

Βουλευτής ΝΔ Ν. Καρδίτσας


Κοινοποίησε το άρθρο με: