Γραφείο Τύπου,  Ενημέρωση

Μήνυμα για την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων 21/11/23

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Μήνυμα του βουλευτή ΝΔ Ν.Καρδίτσας, Γιώργου Κωτσού για την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Και φέτος με λαμπρότητα τιμούμε τη διπλή μεγάλη εορτή της 21ης Νοεμβρίου.
Η χριστιανοσύνη με ευλάβεια εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, ενώ παράλληλα τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας. Η Παναγία, Υπέρμαχος Στρατηγός, διαχρονικά προστατεύει το έθνος μας και τη χώρα μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, οι διαχρονικοί υπερασπιστές μας αποτελούν ένα ξεχωριστό εθνικό σύμβολο που μας γεμίζει με περηφάνια, η οποία πηγάζει από το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουμε ως πολίτες. Η προσφορά και το έργο των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις αναγνωρίζονται απόλυτα από τον ελληνικό λαό. Είμαστε ευγνώμονες για το ζήλο και την αυταπάρνηση που υπηρετούν, για την εμπέδωση του δικαίου και την αφοσίωση τους στην πατρίδα.
Σε μία εποχή διεθνούς αστάθειας, διαδοχικών πολέμων αλλά και ανοιχτών απειλών στα σύνορά μας, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελεί ευκαιρία εθνικής συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης.
Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ. Με αναβαθμισμένη την αμυντική της ασπίδα, απλωμένο παντού το διπλωματικό δίκτυο των συμμαχιών της.
Τιμή και δόξα στους φρουρούς της ανεξαρτησίας και της προόδου της χώρας. Δημόσια ευγνωμοσύνη στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας.
Χρόνια πολλά

Κοινοποίησε το άρθρο με: