Γραφείο Τύπου,  Ενημέρωση,  Επικαιρότητα,  Κωτσός Γιώργος,  Νομός Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιώργου Κωτσού για τις/τους επιτυχούσες/οντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Κοινοποίησε το άρθρο με:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε και φέτος, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένας ακόμη κύκλος μαθητικής ζωής για τους απόφοιτους μαθητές των λυκείων ολόκληρης της χώρας και βέβαια της περιοχής του Νομού μας. Ένας νέος κύκλος εμπειριών, δικτύωσης, μάθησης, πρόκλησης, ανοίγεται μπροστά σας και σας περιμένει να τον αγκαλιάσετε και να τον ζήσετε όσο πιο έντονα μπορείτε.

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτήν την πρώτη κρίσιμη δοκιμασία της ζωής τους και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, πετυχαίνοντας την εισαγωγή σε κάποια σχολή της προτίμησής τους. Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και με πίστη στις δυνάμεις σας και στην υπόλοιπη ζωή σας, διότι η επιτυχία είναι δεδομένη όταν υπάρχει σκληρή δουλειά.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, μέσα σε μια ιδιαίτερη χρονιά με αντίξοες συνθήκες για όλους μας.

Για όσους δεν τα κατάφεραν, να θυμάστε ότι δεν υπάρχει χώρος για απογοητεύσεις, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να καλλιεργήσετε τον εαυτό σας. Εξάλλου η  ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και το μέλλον είναι στα χέρια σας.

Να θυμάστε ότι σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός, αλλά κυρίως το ταξίδι!

Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους! Η προσπάθεια για πρόοδο και εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ!


Κοινοποίησε το άρθρο με: