Ενημέρωση,  Συνάντηση με Κυβερνητικούς Παράγοντες

Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση 30/10/23

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο Βουλευτής ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

Ο βουλευτής ΝΔ Ν. Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός, την Παρασκευή 27/10 συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.

Ο κ. Κωτσός παρέθεσε στον Αν. Υπουργό Αθλητισμού, μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον αθλητικό κόσμο της Καρδίτσας ευρύτερα. Ο κ.Κωτσός, ανέλυσε εκτενώς στον κ.Βρούτση τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Daniel, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας και ζήτησε την άμεση αποκατάστασή τους, καθώς και την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, τα οποία αποτελούν πυλώνες της κοινωνικής ζωής, της πόλης και των χωριών μας. Ιδιαίτερη αναφορά, έκανε στις καταστροφές που προκλήθηκαν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, καθώς φιλοξενεί αγώνες του Α.Σ. Κ. Καρδίτσας, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις καταστροφές που υπέστησαν τα γήπεδα ποδοσφαίρου σε χωριά, των Δήμων Παλαμά, Μουζακίου, Σοφάδων και Καρδίτσας και ζήτησε την άμεση στήριξη του υπουργείου Αθλητισμού, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανακάμψουν οι τοπικές ομάδες. Ο κ.Κωτσός, αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων της Καρδίτσας. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στους αθλητές της πόλης μας, καθώς με τις επιτυχίες τους καταφέρνουν συνεχώς να ανεβάζουν την Ελλάδα στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο κ.Βρούτσης από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον βουλευτή Καρδίτσας, Γιώργο Κωτσό, ότι το υπουργείο Αθλητισμού θα σταθεί αρωγός των αθλητικών σωματείων που επλήγησαν και πως σύντομα θα αποκαταστήσει τις ζημιές. Τέλος ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, μετά από προτροπή του κ.Κωτσού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επίσκεψης στην περιοχή μας.


Κοινοποίησε το άρθρο με: