Κωτσός Γιώργος,  Νομός Καρδίτσας,  Συνάντηση με Κυβερνητικούς Παράγοντες

Με υπογραφή Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών Κώστα Καραμανλή ξεμπλοκάρει ο Ε65 23/6/21

Κοινοποίησε το άρθρο με:

«Υπογράφεται η σύμβαση για τον Βόρειο τμήμα του Ε65»

Δήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης του Βορείου τμήματος του Ε65
«Την Πέμπτη 24.06.2021, έπειτα από 23 μήνες κατά τους οποίους έχει γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, υπογράφεται η σύμβαση για το Βόρειο τμήμα του Ε65. Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει δουλέψει εντατικά για να καταφέρει να ξεμπλοκάρει τέτοια έργα τα οποία ήταν κολλημένα για μεγάλο χρονικό προσπάθεια.
Το έργο που αφορά την ολοκλήρωση του Βόρειου τμήματος του Ε65 θα κοστίσει περίπου 442 εκ. ευρώ. Είναι αρκετά σημαντικό να τονίσουμε τη μεγάλη μάχη που δόθηκε για να καταφέρουμε να πάρει η χώρα μας, τις τελικές εγκρίσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς χρειάστηκε και η συμβολή του ίδιου του Πρωθυπουργού. Εφόσον περατωθεί ο Ε65, θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον κλάδο των μεταφορών εμπορευμάτων και των μετακινήσεων των Ελλήνων και κυρίως των Θεσσαλών πολιτών σε όλη τη χώρα.
Η ολοκλήρωση του έργου του Ε65, αποτελούσε άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνοντας έτσι την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τη χώρα μας η διασύνδεση της Δυτικής Θεσσαλίας με τη Δυτική Μακεδονία και την Ευρώπη.»

Κοινοποίησε το άρθρο με: