Γραφείο Τύπου,  Κωτσός Γιώργος

Στην παρουσίαση βιβλίου για τον Καραϊσκάκη 17/10/22

Κοινοποίησε το άρθρο με:

«ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Ο παρεξηγημένος ήρωας» είναι ο τίτλος του βιβλίου που συμπαρουσιάσαμε με το γνωστό ηθοποιό Κωστα Αρζόγλου. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Καρδιτσιωτών στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΘΕΜ. Πολλά συγχαρητήρια στο δραστήριο πρόεδρο Κώστα Κουσαή και το Δ.Σ. του συλλόγου!!!!!

Τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου και ώρα 18:45 ο βουλευτής ΝΔ ν. Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός θα παρουσιάσει το βιβλίο του Γιάννη Κωσταρά με τίτλο: "Καραϊσκάκης: Ο παρεξηγημένος ήρωας" Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Καρδιτσιωτών. Σας περιμένουμε, Αμερικής 17, Αθήνα (Κολωνάκι) 4ος όροφος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.45′, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.ΘΕ.Μ. (οδ. Αμερικής 17, ΑΘΗΝΑ (Κολωνάκι) – 4ος όροφος} στην εκδήλωση του Συλλόγου μας παρουσίασης του βιβλίου του φιλόλογου-συγγραφέα, Γιάννη Κωσταρά, με τίτλο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ο παρεξηγημένος Ήρωας», από τον εκδοτικό οίκο Θεοδόση Αγγ. Παπαδημητροπούλου.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
• Γεώργιος ΚΩΤΣΟΣ, Βουλευτής Καρδίτσας
• Κώστας ΑΡΖΟΓΛΟΥ, Ηθοποιός και
• Τζένη ΚΟΥΚΙΔΟΥ, Δημοσιογράφος
 
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του διοργανωτή Συλλόγου μας, Κων/νος Κουσαής.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Σύλλογός μας θα προσφέρει Καρδιτσιώτικο κρασί και τσίπουρο, που είναι μια ευγενική προσφορά του «Οινοποιείου Καραμήτρου» (Μεσενικόλας Λίμνης Πλαστήρα)
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
www.karditsiwtes.gr – e-mail s.a.karditsiwtwn@gmail.com – τηλ. 210.3301370 
 
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Η αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών {Ε.ΘΕ.Μ.} βρίσκεται στην οδό Αμερικής 17, στην περιοχή του Κολωνακίου στο κέντρο της Αθήνας, στο ύψος μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Ακαδημίας (πλησίον πολυκαταστήματος Attica)
ΜΕΤΡΟ: Στάσεις «Σύνταγμα» ή «Πανεπιστήμιο»
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ & ΤΡΟΛΕΥ: Όσα διέρχονται τις οδούς Ακαδημίας και Πανεπιστημίου- Στάσεις «Πανεπιστήμιο» ή «Σύνταγμα»
 
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό εξάπλωσης του covid-19 (αποστάσεις, αντισηπτικά κλπ) και παρακαλούμε όλους να φοράνε προστατευτική μάσκα.
 

Κοινοποίησε το άρθρο με: