Ενημέρωση,  Συνάντηση με Κυβερνητικούς Παράγοντες

Συνάντηση με τον Διοικητή ΕΦΚΑ Αλ. Βαρβέρη 29/2/24

Κοινοποίησε το άρθρο με:

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή του ΕΦΚΑ πραγματοποίησε ο Γιώργος Κωτσός

Ο βουλευτής ΝΔ Ν.Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός, συνάντησε τον Διοικητή του ΕΦΚΑ και του έθεσε τα ζητήματα εξωιδρυματικού επιδόματος και των εκκρεμών διεθνών συντάξεων

Ο βουλευτής ΝΔ Ν.Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ , Αλέξανδρο Βαρβέρη. Ο κ.Κωτσός εξήρε την νέα διοίκηση του ΕΦΚΑ για το έργο που επιτελεί, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα για την ταχύτερη απονομή των εκκρεμών συντάξεων και την ψηφιακή μετάβαση του φορέα.

Επιπρόσθετα ο κ.Κωτσός έθεσε στον κ.Βαρβέρη το ζήτημα της καταβολής του εξωιδρυμαντικού επιδόματος παραπληγίας στους κληρονόμους, στα πλαίσια της αναλογικότητας και της χρηστής διοίκησης.

Επίσης, ο βουλευτής Καρδίτσας αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, που έχουν δουλέψει στο εξωτερικό και αιτούνται διεθνή σύνταξη. Ο Διοικητής από την πλευρά του , ανέφερε στον κ. Κωτσό ότι σε λίγους μήνες το θέμα των διεθνών συντάξεων που εκκρεμούν θα επιλυθεί και οι εν λόγω συντάξεις θα καταβάλλονται στο σωστό χρόνο.

 

 


Κοινοποίησε το άρθρο με: